Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові нагородили кращих медичних працівників

Дата: 17.06.2022 18:05
Кількість переглядів: 434

Фото без опису
Сьогодні, напередодні професійного свята, яке медики святкуватимуть 19 червня, у КНП «Косівська центральна районна лікарня» вітали представників сфери охорони здоров’я району.

Фото без описуЗахід розпочали виконанням Гімну України. Медичних працівників привітав і благословив декан Косівський ПЦУ, митрофорний протоієрей Іван Близнюк.

Фото без описуЦього дня медиків також вітали директор медичного закладу Дмитро Микитюк, начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма, голова районної ради Зеновій Томащук, заступник міського голови Володимир Петричук та заступник начальника Косівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Тарас Фенчук.

Фото без описуКращих медичних працівників нагородили грамотами та відомчими відзнаками за вагомий особистий внесок у розвиток системи охорони
здоров'я Косівщини, високий професіоналізм та з нагоди свята – Дня медичного працівника.

Фото без опису«Дякуємо за вашу місію і невтомну працю, - звернулася у своєму виступі до медиків Наталія Кучма, - за ваші умілі руки та чуйні серця, які  творять добро, а інколи і справжні дива. Щира вдячність кожному з вас за врятовані життя, за милосердя і вірність обраній справі. Перемоги та миру всім нам».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора