Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Товариство «Червоного Хреста» допомагає потерпілим від російської агресії

Дата: 28.06.2022 16:25
Кількість переглядів: 223

Фото без опису
Із початком війни росії проти України в області активно працюють гуманітарні штаби та координаційні центри, які забезпечують вимушених переселенців і військових необхідними речами та їжею. В цілодобовому режимі забезпечується логістика гуманітарної допомоги (отримання, сортування, облік, зберігання та розподіл серед біженців, які її потребують). Власне, гуманітарна допомога поступає від громадян, громадських організацій та іноземних держав, які максимально долучаються для допомоги Україні.

Фото без опису

Сьогодні заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко взяла участь у передачі тридцяти палетів гуманітарної допомоги із засобами особистої гігієни для внутрішньо переміщених осіб. Дана допомога надійде в п’ять районів області та відповідно їхні ОТГ для людей, які її потребують. Варто зауважити, що даний захід вдалося провести завдяки Івано-Франківській обласній організації товариства «Червоного Хреста України», яка активно допомагає та співпрацює з обласною державною адміністрацією.

Фото без описуФото без опису

«Зараз у час війни, для нас дуже важлива будь-яка допомога та підтримка від наших партнерів. Як відомо, наша область вже прихистила багато людей з окупованих територій і ми кожного дня працюємо над покращенням їхнього побуту та матеріального забезпечення. Тому наше спільне завдання максимально й надалі залучатися підтримкою громадських організацій та допомагати нашим громадянам, які опинилася у важких життєвих обставинах», – зазначила Людмила Сірко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора