Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Вірю, що українці щасливо житимуть у державі, де на першому місці буде Людина, її права і свобода

Дата: 29.06.2022 15:47
Кількість переглядів: 183


26 років тому, висловлюючи віковічне прагнення і волю громадян Незалежної Української держави, Верховна Рада ухвалила історичне рішення – Конституцію України, у якій закладено повноцінну правову основу нашої держави.

Сьогодні з нагоди відзначення 26-ої річниці від дня прийняття Конституції України в обласній філармонії імені Іри Маланюк відбулися урочистості, на які завітала голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук, голова обласної ради Олександр Сич, представники духовенства та громадськості.

«За вільну, демократичну Україну, де буде верховенство законів, закріплених у Конституції, наші предки боролися тисячоліттями, - наголосила під час вітальної промови очільниця Прикарпаття. - Саме за незалежність і єдність України сьогодні борються із московськими орками воїни Збройних сил України, добровольці і всі патріоти рідної землі. Тепер головне для всього українського народу – Перемога над московською ордою. Вірю, що наш народ вистоїть і переможе. Вірю, що українці щасливо житимуть у державі, де на першому місці буде Людина, її права і свобода, де пануватиме закон, гуманізм, демократія, справедливість і рівність».

З нагоди свята понад двом десяткам прикарпатців вручили медалі «За заслуги перед Прикарпаттям», грамоти та відзнаки.

Більше фото тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора