На Коломийщині триває моніторинг закладів швидкого харчування
Статистика свідчить, що влітку кількість харчових отруєнь значно збільшується.
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області постійно працює над їх профілактикою, особливо в літню пору.
Зокрема спеціалісти Коломийського міського управління за останній тиждень провели моніторингові відвідування 26 об'єктів швидкого харчування міста Коломиї.
Під час обстежень надаються роз'яснення та вручаються відповідні пам’ятки та рекомендації.
Особлива увага звертається на наявність державної реєстрації потужності, умови транспортування та зберігання продукції, дотримання технології приготування швидкої їжі (шаурма, кебаби, хот-доги та інші), дотримання санітарних вимог при реалізації готових харчових продуктів, фруктів та овочів, своєчасне проходження працівниками медичного огляду.
Моніторинг триватиме й надалі.