Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Реабілітація важкохворих краян, а також наших військових є чи не найважливішим питанням на сьогодні На постійному контролі голови обласної військової адміністрації Світлани Онищук перебуває питання реабілітації важкохворих військово

Дата: 06.07.2022 19:38
Кількість переглядів: 260

Фото без опису
"Радію, що один із кращих реабілітаційних центрів України, а саме Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "Донбас", функціонуватиме на Івано-Франківщині, - наголосила Світлана Онищук. - Він зможе стати місцем подальшої реабілітації для тих, хто буде цього потребувати. Ми докладемо всіх зусиль, щоб "Донбас" запрацював у нашій області якомога швидше".

З цього приводу в обласній клінічній лікарні відбулася робоча зустріч голови ОВА Світлани Онищук із директоркою центру Світланою Фоміною, головним лікарем обласної клінічної лікарні Остапом Грищуком, медичним директором Андрієм Яворським та представником Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю Миколою Макаром, під час якої обговорили умови роботи даної установи.

На даний час у медичному закладі можна отримати реабілітаційний курс під час гострого періоду певних хвороб терміном від 2 до 3 тижнів. Щодня близько 20-30 людей тут проходять реабілітацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора