Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прикарпаття: від початку війни на спецлінію 102 надійшло близько 90 000 повідомлень

Дата: 07.07.2022 10:35
Кількість переглядів: 211

Фото без опису
За період широкомасштабного вторгнення росії в Україну оператори поліції Івано-Франківщини прийняли більше 89 тисяч дзвінків. 

Основне завдання оператора 102 – зафіксувати та відреагувати  на всі повідомлення, які надходять від громадян. З перших секунд телефонної розмови оператор фіксує інформацію і, паралельно,  передає її диспетчеру, який вже приймає рішення, які наряди поліції мають виїхати  на місце події.

Від початку війни найбільша кількість звернень, що надійшли від громадян – це повідомлення про підозрілих осіб, транспортні засоби, предмети, дрони, мітки, маячки – все, що стосується питань безпеки людей. У середньому оператори 102 приймають близько 500-600 викликів за добу. Також оператори надають консультативну інформацію для  переселенців щодо місць розташування та пунктів отримання меддопомоги тощо.

Нагадаємо, що для громадян цілодобово працює поліцейська спецлінія 102, а також продовжує працювати додатковий телефон: +380638410411. 

Можна також писати повідомлення на сторінку «Поліція Івано-Франківської області» за посиланням https://www.facebook.com/frankivsk.police/ чи звернутись у чат-бот @ifpolice_bot Telegram.

Пам'ятайте, кожний дзвінок важливий для нас, адже ваша безпека – наш пріоритет.

Поліція Прикарпаття дякує громадянам, які звертаються за допомогою та повідомляють про підозрілих осіб, предмети тощо. Це свідчить, що нас об’єднує одна мета – перемога над ворогом, який прийшов на нашу землю з війною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора