Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання Голови Косівської районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем працівників природно-заповідної справи.

Дата: 07.07.2022 14:30
Кількість переглядів: 318


Шановні працівники природно-заповідної справи та Національного природного парку «Гуцульщина»!

Прийміть найщиріші привітання з професійним святом – Днем працівників природно – заповідної справи.
Це свято - привід привернути особливу увагу до важливості праці працівників заповідної справи. Шляхетна праця працівників природно-охоронної справи дає можливість кожному з нас бачити ті мальовничі куточки, якими вони були не одне століття раніше. Завдяки Вашій праці і досвіду підвищується рівень екологічної культури наших громадян і забезпечується дбайливе ставлення до природи рідного краю .

Наш регіон має чим пишатися, адже у нас є Національний природний парк «Гуцульщина», який об'єднав усі заповідні об'єкти Косівського району. Він відіграє особливу роль у збереженні рідкісних видів фауни.

З нагоди свята щиро вітаємо співробітників НПП «Гуцульщина», колективи установ природно-заповідного фонду, ветеранів природно-заповідної справи, а також усіх небайдужих громадян, які віддають свої знання та працю щоденній нелегкій справі – збереженню та відтворенню унікальних куточків нашої держави!

Висловлюємо Вам подяку за Вашу тверду природоохоронну позицію, самовідданість на благо рідної природи!

Бажаємо всім Вам здоров’я, щастя, родинної злагоди і достатку, нових професійних успіхів у справі збереження природи, мирного неба над головою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора