Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Косівщина отримала чергову партію гуманітарної допомоги

Дата: 08.07.2022 16:18
Кількість переглядів: 166

Фото без опису
За сприянням Івано-Франківської військової адміністрації  на Косівщину привезли гуманітарну допомогу для потреб людей, які через війну росії проти України вимушено покинули свої домівки і приїхали до Косівського району для тимчасового проживання.

Фото без описуУ середу, 6 липня, начальник  Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма зустрілася з представниками чеської  організації «Людина в біді», яка залучена до проєктів та програм у сфері гуманітарної допомоги.

Фото без описуУ даному вантажі є 695 продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб, котрі проживають в соціальних закладах територіальних громад Косівського району.

Фото без описуОчільниця Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма передала головам територіальних громад району  гуманітарну допомогу  для тимчасово переміщених осіб.

Фото без описуКерівництво Косівської  районної військової адміністрації висловлює вдячність за підтримку та неодноразово надану гуманітарну допомогу Івано-Франківській обласній військовій адміністрації, чеській гуманітарній організація «Людина в біді».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора