Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Статистичні дані стануть у нагоді для надання допомоги переселенцям на Прикарпатті

Дата: 13.07.2022 14:14
Кількість переглядів: 314

Фото без опису
11 липня відбулося засідання «круглого столу» за участю фахівців головного управління статистики в Івано-Франківській області і представників Швейцарського Червоного Хреста та Івано-Франківської обласної організації товариства Червоного Хреста України.

Йшлося про можливості використання статистичних показників для врахування потреб українців при видачі гуманітарної допомоги, як продовольчої, так і грошової, в рамках проєкту Червоного Хреста «Реагування на ризики в Україні» в Івано-Франківській області.

Начальник головного управління статистики Олена Бліннікова ознайомила присутніх із статистичною інформацією щодо доходів та витрат населення за результатами вибіркових обстежень домогосподарств, що базуються на міжнародних стандартах та відповідають основним принципам офіційної статистики, схваленим Генеральною Асамблеєю ООН та Кодексу норм європейської статистики.

Представники Швейцарського Червоного Хреста Бектур Іманкупов та Сімон Флюкігер зауважили, що в рамках проєкту передбачено матеріальне забезпечення внутрішньо переміщених осіб та гуманітарна підтримка найбільш вразливих категорій населення.

Фото без опису

Своєю чергою заступник начальника ГУ статистики в області Марія Козак розповіла про перелік показників, які публікуються на офіційному вебсайті головного управління статистики і можуть бути у проєкті, та представила видання « Основні показники рівня життя домогосподарств Івано-Франківської області».

Фото без опису

Під час зустрічі було погоджено подальшу співпрацю у сфері обміну даними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора