Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма провела робочу нараду

Дата: 13.07.2022 20:15
Кількість переглядів: 234

Фото без опису
Сьогодні 13 липня голова Косівської райдержадміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма провела  розширену робочу нараду за участю керівника апарату райдержадміністрації, керівників та працівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

У ході наради обговорили питання щодо виконавської дисципліни в роботі із документами, дотримання правил трудової дисципліни та планування роботи на наступний тиждень.

Фото без опису
Із зазначених питань доповіли керівник апарату райдержадміністрації Ірина Іванишин  та начальник відділу з питань документообігу та контролю апарату райдержадміністрації Ольга Заславська.

Начальник відділу з питань мобілізаційної, оборонної роботи, цивільного захисту  та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Володимир Зузяк доповідав про проєкт закону №7546 «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо порушень законодавства у сфері цивільного захисту, вчинених в умовах воєнного стану», в якому пропонують ввести для посадових осіб та підприємств кримінальну відповідальність за роботу під час повітряної тривоги.

Фото без опису
Значну увагу голова Косівської райдержадміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма звернула на дотримання працівниками райдержадміністрації правил поведінки під час  повітряної  тривоги. 

 За підсумками наради голова Косівської райдержадміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма дала відповідні доручення та зазначила: «Ми всі працюємо задля Перемоги».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора