Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Прикарпатті визначено чотири установи, в яких облаштують комфортні умови для проживання перестарілих та людей з інвалідністю

Дата: 14.07.2022 17:25
Кількість переглядів: 171

Фото без опису
Сьогодні заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко провела чергову онлайн-зустріч із представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста (Швейцарія) та Місії Червоного Хреста України.

Фото без опису

Місія Червоного Хреста долучається до проєкту облаштування на Прикарпатті приміщень для довготривалого проживання внутрішньо переміщених осіб. Особливу увагу вони зосереджують на ремонті будівель для геріатричної та паліативної категорії громадян, які приїхали в область із зони бойових дій.

Фото без опису

Спільно з представниками відповідних департаментів обласної державної адміністрації грантодавці відвідають заклади охорони здоров’я та соціальної сфери у Косівському, Коломийському та Івано-Франківському районах, які після проведення відповідних робіт готові прийняти паліативних хворих. Адже 270 таких людей сьогодні перебувають у лікарнях Івано-Франківська.

За результатами зустрічі визначено чотири установи, в яких за фінансової підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста облаштують комфортні умови для перестарілих та інвалідів.

«Обласна військова адміністрація підготувала перелік об’єктів, де взимку будуть перебувати внутрішньо переміщені громадяни. Ми моніторимо ситуацію та координуємо роботу з їх підготовки до зими. Дякуючи вашій допомозі, спільно наближаємо нашу перемогу»,  наголосила Людмила Сірко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора