Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У тергромадах Прикарпаття працюють мобільні бригади, які надають допомогу внутрішньо переміщеним людям

Дата: 18.07.2022 11:38
Кількість переглядів: 257

Фото без опису
Цього тижня у чотирьох територіальних громадах області побували фахівці мобільних бригад. Вони відвідали внутрішньо переміщених людей, котрі проживають у Надвірнянській, Яремчанській, Ворохтянській та Поляницькій тергромадах, щоб допомогти вирішити найбільш актуальні питання, які турбують внутрішньо переміщених людей.

Фото без опису

«Зараз, коли я відвідала практично всі територіальні громади, можу сказати, що найбільше люди потребують допомоги щодо надання юридичної та психологічної підтримки, – зазначила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук. – Протягом тижня мобільні бригади працювали у Надвірнянській, Яремчанській, Ворохтянській та Поляницькій. територіальних громадах, де консультували внутрішньо переміщених людей з приводу даних питань. Запрошую всіх, хто прибув на Івано-Франківщину, звертатися із актуальними запитаннями до наших спеціалістів і отримувати фахову допомогу».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНаступного тижня бригади працюватимуть на Коломийщині. Про місця їхньої роботи та час дізнавайтеся у голів ваших територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора