Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлану Онищук відзначено подякою Добровольчого формування територіальної громади №4 «Захід»

Дата: 21.07.2022 18:12
Кількість переглядів: 268


Влада, волонтери, громадяни об’єднують зусилля для перемоги над ворогом, який війною пішов на нашу землю. Кожен на своєму робочому місці задля Перемоги робить все можливе.

Очільниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук у режимі 24/7 організовує роботу на Прикарпатті, як тиловій області, для задоволення потреб наших Збройних сил та підрозділів територіальної оборони. Знаково, що ці зусилля відзначені подякою Добровольчого формування територіальної громади №4 «Захід».

«Перемагає той, хто не здається!Український народ незламний і вже 147 днів повномасштабної війни протистоїть російській агресії. Хоча насправді у нас війна точиться століттями.Час знищення рашистських загарбників наближається, а наші воїни героїчно визволяють день за днем населенні пункти нашої країни.Сьогодні я отримала подяку від командира та особового складу Добровольчого формування територіальної громади №4 «Захід». Для мене це, мабуть, найцінніша нагорода. Насправді це не тільки подяка мені, а всій моїй команді, яка 247 працює для наших Збройних Сил. Сьогодні, як ніколи, ми об’єднані у відчайдушній боротьбі проти російського окупанта. Я впевнена, що кожен на своєму фронті зараз робить все задля нашої Перемоги. Дякую нашим захисникам, які мужньо боронять нашу країну. Разом ми здолаємо ворога! За нами правда! Все буде Україна!», – написала на своїй сторінці у Фейсбук Світлана Онищук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора