Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпочала роботу "мобільна бригада"

Дата: 26.07.2022 22:26
Кількість переглядів: 216


Сьогодні, 26 липня 2022 року в Косівському  районі розпочала роботу "мобільна бригада", утворена за дорученням голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації - начальника обласної військової адміністрації Світлани Онищук з метою вивчення найбільш актуальних питань, що виникають у внутрішньо переміщених осіб. До цієї бригади входять спеціалісти різних напрямків: юристи, психологи представники сфери соціальних послуг та регіонального Центру безоплатної правової допомоги, інші спеціалісти. Консультації можуть бути як груповими, так і індивідуальними.

На сьогоднішній день відбулись такі зустрічі в двох територіальних громадах району: Косівській міській та Кутській селищній.

Питання, з якими зверталися люди, різнопланові і стосувалися виплат допомоги на проживання, забезпечення житлом, в тому числі щодо отримання гуманітарної та медичної допомог тощо.

Участь у роботі бригади взяли:   заступник керівника апарату - начальник управління організаційної роботи апарату обласної державної адміністрації Олеся Зрайко, голова районної державної адміністрації-начальник  районної військової адміністрації  Наталія Кучма та керівник апарату райдержадміністрації Ірина Іванишин.

В свою чергу хочемо подякувати Івано-Франківській обласній військовій адміністрації, зокрима Івано-Франківської обласної державної адміністрації - начальнику обласної військової адміністрації Світлані Онищук за багаторазову гуманітарну допомогу для району, всебічну підтримку та співпрацю.   «Разом ми змогли організувати результативну співпрацю та  продовжуватимемо працювати задля Перемоги» - зазначила  голова районної державної адміністрації-начальник  районної військової адміністрації  Наталія Кучма.

Запрошуємо всіх хто прибув на територію нашого району  звертатися до спеціалістів за отриманням фахової допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора