Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпочала роботу "мобільна бригада"

Дата: 26.07.2022 22:26
Кількість переглядів: 234

Фото без опису
Сьогодні, 26 липня 2022 року в Косівському  районі розпочала роботу "мобільна бригада", утворена за дорученням голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації - начальника обласної військової адміністрації Світлани Онищук з метою вивчення найбільш актуальних питань, що виникають у внутрішньо переміщених осіб. До цієї бригади входять спеціалісти різних напрямків: юристи, психологи представники сфери соціальних послуг та регіонального Центру безоплатної правової допомоги, інші спеціалісти. Консультації можуть бути як груповими, так і індивідуальними.

Фото без описуНа сьогоднішній день відбулись такі зустрічі в двох територіальних громадах району: Косівській міській та Кутській селищній.

Фото без описуПитання, з якими зверталися люди, різнопланові і стосувалися виплат допомоги на проживання, забезпечення житлом, в тому числі щодо отримання гуманітарної та медичної допомог тощо.

Фото без описуУчасть у роботі бригади взяли:   заступник керівника апарату - начальник управління організаційної роботи апарату обласної державної адміністрації Олеся Зрайко, голова районної державної адміністрації-начальник  районної військової адміністрації  Наталія Кучма та керівник апарату райдержадміністрації Ірина Іванишин.

Фото без описуВ свою чергу хочемо подякувати Івано-Франківській обласній військовій адміністрації, зокрима Івано-Франківської обласної державної адміністрації - начальнику обласної військової адміністрації Світлані Онищук за багаторазову гуманітарну допомогу для району, всебічну підтримку та співпрацю.   «Разом ми змогли організувати результативну співпрацю та  продовжуватимемо працювати задля Перемоги» - зазначила  голова районної державної адміністрації-начальник  районної військової адміністрації  Наталія Кучма.

Фото без описуЗапрошуємо всіх хто прибув на територію нашого району  звертатися до спеціалістів за отриманням фахової допомоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора