Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання Голови Косівської районної державної адміністрації – начальника військової адміністрації Наталії Кучми з Днем Української Державності та днем хрещення України-Русі

Дата: 28.07.2022 09:07
Кількість переглядів: 221

Фото без опису
Шановні жителі Косівщини!

         Цей день ми відзначаємо в час жорстокої війни, але ми будемо його святкувати тому, що державність для нас -  це ознака незламності українського духу, доказ того, що ми є великим народом у великій сім’ї Європейських держав. Нас неодноразово випробовували на стійкість у минулому, вирішили випробувати і тепер, але ті, що це зробили – погано знають історію. Якби вони її знали, то зрозуміли б, що їм ніколи не здолати український народ, ніколи не зламати силу українського духу, їм ніколи не знищити Української Державності, Незалежності, прагнення Волі і Свободи. Наші незламні Збройні Сили доказали це  з перших днів війни і до сьогодні. Ми стали щитом не тільки для рідної землі, але і для Європи та всього світу. Дух Волі і Свободи поєднавшись більше як 1000 років тому з істиною християнською вірою створив могутню високодуховну та незламну націю, яка єднає в собі як духовні цінності, так і повагу до ближнього та любов до своєї рідної землі. Ми не бажаємо чужого, але і свого не віддамо нікому, бо живемо на Богом нам даній благодатній землі, яка стала колискою християнства і принесла світло Христової віри багатьом народам.

Сердечно вітаю всіх з Днем Української Державності та днем хрещення України-Русі. Вітаю також сьогоднішніх іменинників. Нехай за молитвами Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого, пам'ять якого сьогодні святкуємо,  милосердний Господь дарує нашій землі МИР, а народу здоров’я, щастя, достатку та процвітання. На многії і благії літа!!!

Слава Україні. Героям слава!!!

З повагою

Голова райдержадміністрації-
начальник районної
військової адміністрації
 Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора