Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Креативне підприємництво

Дата: 29.07.2022 17:13
Кількість переглядів: 198

Фото без опису
25 липня 2022 року Косівською районною філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості спільно з ГО "Бюро розвитку, інновацій та технологій" проведено проєктно-орієнтоване навчання для ВПО та інших категорій безробітних, роботодавців у сфері креативного підприємництва.

Мета заходу – інформування безробітних про стан ринку праці та перспективи розвитку підприємництва в регіоні, сприяння служби зайнятості в організації та провадженні підприємницької діяльності.

Під час заходу директор районної філії Віталій Кічеряк надав присутнім інформацію про перспективи ведення власної справи на Косівщині, роль служби зайнятості в розвитку підприємництва.

Фото без опису
Начальник відділу активної підтримки безробітних Юрій Думенчук розкрив для присутніх поняття бізнес-ідеї та складання бізнес-плану, обговорили Державну програму «Доступні кредити 5-7-9%» та можливості отримання мікрогрантів на започаткування власної справи.

Тренери ГО "Бюро розвитку, інновацій та технологій" Артур Воронич, Оксана Савко, Сергій Максим’юк надали інструменти з розробки власних бізнес-ідей і презентували основні особливості креативного підприємництва.

Проведено практикум у формі LEGO SERIOUS PLAY, розглянули бізнес модель Canvas.

Усім учасникам заходу надано доступ онлайн до навчальних матеріалів, презентацій. Протягом двох тижнів учасники можуть розробити та вдосконалити ідеї за підтримки менторів з ГО «БРІТ».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора