Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Скільки прикарпатців цьогоріч отримали безкоштовні путівки у санаторно-курортні заклади сфери управління Міністерства соціальної політики України

Дата: 03.08.2022 21:07
Кількість переглядів: 184


У департаменті соціальної політики облдержадміністрації інформують, як структурні підрозділи з питань соціального захисту населення Івано-Франківщини забезпечують за рахунок коштів державного бюджету безплатними путівками до санаторно-курортних закладів сфери управління Мінсоцполітики ветеранів війни та інших осіб, на яких поширюється дія законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про жертви нацистських переслідувань» та людей з інвалідністю.

Зауважимо, що така робота проводиться відповідно до Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві держадміністрацій, виконавчими органами міських, районних у містах (у разі їх утворення (крім м. Києва) рад, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 22.02.2006 № 187 (зі змінами).

Так, впродовж червня – серпня 2022 року в області розподілено 203 санаторно-курортні путівки, з них 192 – у спеціалізований Трускавецький санаторій «Батьківщина», 11 – у спеціалізований Миргородський санаторій «Слава».

З початку 2022 року у санаторно-курортних закладах сфери управління Мінсоцполітики оздоровлено 160 жителів області, з них: 95 – у спеціалізованому Трускавецькому санаторії «Батьківщина», 42 – у спеціалізованому Одеському санаторії «Салют», 7 – у спеціалізованому Миргородському санаторії «Слава» та 16 – у спеціалізованому клінічному санаторії «Перемога».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора