Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада у голови районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми щодо епідеміологічної ситуації в районі та проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій

Дата: 09.08.2022 14:38
Кількість переглядів: 268

Фото без опису
Сьогодні, 09.08.2022 року відбулася робоча нарада з питань   епідеміологічної ситуації у районі у зв’язку з підвищеним рівнем захворюваності на COVID-19 та проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій відповідно до вимог чинного законодавства під головуванням   голови районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми. У нараді взяли участь представники територіальних громад  та керівники медичних закладів району.

Фото без описуЗ вищезазначених питань доповіли: Томенко Світлана Іванівна -  заступник медичного директора з організації надання первинної медичної допомоги, Фейчук Вікторія Богданівна - тво Косівського відділу головного управління держпровспоживслужби в Івано-Франківській області, Узюмов Анатолій Леонтійович - начальник Косівсько-Верховинського міжрайонного відділу Державної установи «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» та Жмендак Василь Омелянович -  начальник відділу економіки, агропромислового розвитку, освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та туризму райдержадміністрації.

Фото без описуНа нараді обговорено питання щодо запобігання розповсюдженню інфекційних хвороб, а також питання  вакцинацій населенням від COVID-19, особливо отримання бустерної дози та вчасне проведення профілактичного медичного огляду працівників, зокрема працівників закладів освіти.

Фото без описуНаталія Кучма зазначила, що потрібно провести роз’яснювальну роботу серед працівників освіти району щодо обов’язкового проходження профілактичного медичного огляду перед початком навчального року.

Фото без описуНагадаємо, що воєнний стан не впливає на порядок проходження обов’язкових медичних оглядів. Відтак, вони, як і у мирний час, проводяться відповідно до законів та підзаконних актів України, зокрема, Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» (стаття 26).

Фото без описуТакож медики зазгачили, що коронавірус не зник, і треба продовжити вакцинацію основними та бустерними дозами.

Фото без описуЗа підсумками наради голова районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталії Кучма  дала відповідні доручення та зазначила: «Ми працюємо задля Перемоги».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора