Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завдяки співпраці благодійників та влади організовано дозвілля майже 100 дітям переселенців

Дата: 11.08.2022 16:45
Кількість переглядів: 180


Жителі регіонів, у яких тривають активні бойові дії, потребують  психологічної підтримки. Особливо потребу у реабілітації  відчувають діти пільгових категорій, які разом із опікунами, прийомними родинами приїхали на Прикарпаття,  адже важка ситуація в країні впливає не тільки на дорослих, а, значною мірою, і на дітей.

Громадська організація «Хазард» за сприяння обласної військової адміністрації організували поїздки для дітей пільгових категорій та  внутрішньо переміщених осіб.   

Дітки разом із батьками і опікунами  побували на екскурсії у  «Парку  історії Землі», що у селі Підгір’я та відпочили  у дитячому басейні  «Pool «Cruce de Mares», що  у селі Драгомирчани.

 Дозвілля організовано для  майже 100 дітей із п’яти громад  області. Поки дітки відпочивали, з батьками та опікунами працювали психологи, адже крім допомоги гуманітарного напрямку, великого значення набуває  і психологічна підтримка цієї категорії людей.

«Діти-наше майбутнє і зараз ми маємо докладати всіх зусиль, щоб вони раділи дитинству і відчували себе щасливими та в безпеці» - зазначила в. о. начальника служби у справах дітей облдержадміністрації Марія  Євчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора