Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник міністра освіти і науки Олексій Шкуратов з робочим візитом побував на Прикарпатті

Дата: 12.08.2022 11:52
Кількість переглядів: 149

Фото без опису
Учора, 11 серпня, заступник міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції Олексій Шкуратов з робочим візитом побував на Івано-Франківщині. Він  відвідав заклади освіти в Івано-Франківську, Калуші та Брошнів-Осаді.

 

Спільно з директором департаменту освіти та науки облдержадміністрації Віктором Кімаковичем провели нараду щодо підготовки закладів освіти нашої області до початку навчального року в умовах воєнного стану.  Також  вони оглянули стан укриттів у них, поспілкувалися з колективами про готовність розпочинати освітній процес та виклики, які нині є актуальними і потребують вирішення.

Фото без опису

«Прикарпаття є тим регіоном України, де заклади освіти не зазнали руйнувань внаслідок військової агресії російської федерації, проте вимоги до початку навчання в очному режимі єдині для всіх областей. А саме: наявність облаштованих укриттів, що вміщатимуть усіх учасників освітнього процесу», – зазначив Олексій Шкуратов.

За його словами, батьки мають право ознайомитися зі створеними умовами у сховищах, аби бути впевненими, що їхні діти перебуватимуть у безпеці.

Фото без опису

Окрім того, заступник міністра зустрівся з керівництвом і колективом Херсонського державного університету, який переміщено на базу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника  та його відокремленими структурними підрозділами - ВСП Бериславський фаховий педагогічний коледж імені В.Ф. Беньковського та Генічеський фаховий коледж. Ішлося про перебіг вступної кампанії та кадрові питання. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора