Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Сірко обговорила з представниками Міжнародної організації з міграції стан забезпечення та потребу ВПО

Дата: 17.08.2022 14:23
Кількість переглядів: 221

Фото без опису
На Прикарпатті за сприяння міжнародних донорів активно проводяться роботи з реконструкції будівель, капітальні та поточні ремонти приміщень для тривалого перебування внутрішньо переміщених людей. Станом на сьогодні в області визначено 33 об’єкти, на 26 з яких уже тривають роботи. Це дозволить додатково розгорнути 2,5 тисяч місць, зокрема, для соціально вразливих категорій із числа ВПО.

Фото без опису

Про це йшлося сьогодні під час робочої зустрічі заступниці голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко з представниками Міжнародної організації з міграції (МОМ).Посадовиця обговорила з гуманітарними партнерами стан забезпечення та потребу ВПО у засобах гігієни, подушках, ковдрах, побутовій техніці та генераторах.

 Окремо йшлося про організацію роботи у центрах розміщення переселенців, завдання та обов’язки при управлінні цими центрами, участь громад у задоволенні потреб ВПО. Зазначалося, що з цією метою тренери від МОМ проведуть в Івано-Франківську дводенний тренінг з управління та координації Таборів (СССМ), у якому братимуть участь як представники гуманітарних організацій, так і керівники центрів із Прикарпаття, у яких розміщені ВПО.

Фото без опису

«Знань і умінь багато не буває. Ми дякуємо нашим міжнародним партнерам, адже дуже корисно проводити теоретичні навчання з практичними елементами. Цінуємо вашу співпрацю, єдність і підтримку. Разом до Перемоги!», - зазначила Люмила Сірко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора