Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Наш прапор – це символ миролюбства українського народу, який із споконвіку прагнув свободи та незалежності

Дата: 23.08.2022 19:14
Кількість переглядів: 322

Фото без опису
Сьогодні, у переддень Дня Незалежності, ми відзначаємо свято Державного Прапора України, який є одним із символів нашої держави.

 

З цієї нагоди на території Історико-меморіального музею імені Степана Бандери відбулося урочисте підняття Державного Прапора України. Участь у заході взяли голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук, голова обласної ради Олександр Сич, представники духовенства та громадськості.

Фото без описуФото без опису

Вітаючи присутніх, Світлана Онищук наголосила, що наш прапор є символом миролюбства українського народу, який із споконвіку прагнув свободи та незалежності.

Фото без опису

«Цьогоріч ми відзначаємо День Прапора в умовах воєнного стану, коли наші мужні Захисники та Захисниці під жовто-блакитними прапорами борються за наше майбутнє. Щоденно у пекельних боях вони віддають за рідну землю найцінніше – власне життя, – підкреслила очільниця Прикарпаття. – Нехай український прапор осяює наш шлях до Перемоги, надихає до нових успіхів у боротьбі за рідну землю! Нехай він майорить у кожному куточку України, щоб продемонструвати цілому світові, що Україна єдина та неподільна, вільна та незалежна держава».

Фото без опису

Учасники заходу хвилиною мовчання пом’янули загиблих Героїв України, котрі віддали свої життя за незалежність нашої держави, та помолилися за мир в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора