Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Світлани Онищук з нагоди Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2022 09:27
Кількість переглядів: 186

Фото без опису
Дорогі прикарпатці та гості нашого мальовничого краю!

Палке літо 1991 року та незламна боротьба нашого непереможного і героїчного народу принесли Україні таку омріяну та бажану Незалежність.

24 серпня душа України нарешті звільнилася від колоніального ярма. Ми стали вільними, наша країна – недоторканою і неподільною, з’явилася унікальна можливість будувати власну державу зі своєю мовою, багатою культурою і талановитими, мужніми і сміливими людьми.

Незалежність була подарована нам Богом, вона далася нам, як тоді здавалося, дуже легкою ціною.

Минулого року, відзначаючи 30-ту річницю нашої свободи, ми й гадки не мали, що цьогоріч доведеться знову відстоювати власне майбутнє, у нерівній запеклій боротьбі з московською ордою здобувати мир та спокій, втрачати, без сумніву, найкращих українців, – бо саме вони першими стали на захист нашої України.

Тільки тепер, коли ми хоронимо невинно убієнних дітей, коли щоденно серця матерів стискаються від жахливого болю втрати власних синів і дочок, коли наша рідна земля здригається від ракетних обстрілів, палають золотоколосі поля, руйнуються під обстрілами «Градів» людські домівки, ми розуміємо, яку страшну ціну ми платимо за Незалежність.

Сьогодні у цій запеклій боротьбі твориться нова сторінка нашої історії, в якій кожному з нас буде відведена своя графа: героїчним Захисникам на лінії фронту, котрі ціною власного життя відстоюють кожен клаптик української землі, лікарям, котрі щоденно рятують наших бійців, волонтерам, які об’єдналися задля допомоги військовим та вимушеним переселенцям, керівництву держави за рішучість, виваженість рішень, міжнародній спільноті за допомогу.

Завдяки нам усім ми обов’язково переможемо, повернемо наші території, відбудуємо зруйновані споруди і дороги. Та з Божою поміччю неодмінно будемо вільними й незалежними!

«Безбожні хваляться колісницями та зброєю своєю, а ми хвалимося іменем Господа Бога нашого. Вони хитаються і падають, а ми стоїмо твердо». І стоятимемо аж до Перемоги!

Слава Україні! Слава усім нашим Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора