Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми з нагоди Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2022 09:31
Кількість переглядів: 211

Фото без опису
Шановні краяни!

Прийміть сердечні вітання з нагоди великого національного свята нашої державності-Дня Незалежності України.

Цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу. Ця знаменна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашої нації, законодавчо укріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження духовної свободи, економічного зростання та культурного піднесення. Особливого значення  цей день набуває у наш час, час жорстокої війни з російськими фашистами, які простягнули свої криваві руки до нашої рідної Батьківщини. За цей день наші мужні воїни стали на смертний бій з ворогами і доказали всьому світові, що Україна більше ніколи не повернеться до російського ярма і дарма москва плекає надії нас перемогти. Цього ніколи не буде!!!

Від усієї душі зичу Вам, наші дорогі воїни, жителі нашого району і всі українці, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, перемоги у всіх справах і починаннях заради процвітання нашої незалежної України, заради добробуту її народу. Нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша боротьба та плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього Української Нації.

Слава Україні! Слава Нації!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора