Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районі відбулися урочисті заходи з нагоди 31-ї річниці Дня Незалежності України

Дата: 25.08.2022 19:55
Кількість переглядів: 229

Фото без опису
Україна – найбільша країна в Європі. Країна з багатою та різноманітною культурою, батьківщина всесвітньо відомих митців та літераторів. Це - мамині колискові та калина в саду, тополя в маковому полі та родючі чорноземи. Це – красива природа, багата культура і славні традиції.

Фото без опису24 серпня у районі відбулися урочисті заходи з нагоди 31-ї річниці Дня Незалежності України.

Фото без описуУ святковому зібранні взяли участь голова районної державної адміністрації - начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма, голова районної ради Зеновій Томащук, заступник міського голови Володимир Петричук, військовослужбовці, волонтери, працівники райдержадміністрації, громадськість району.

Фото без описуУрочистості розпочалися підняттям Державного Прапора України під звуки Гімну України. Вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за мир і спокій в нашій державі.

Фото без описуМолебень за Україну, за наших воїнів, за перемогу та мир відслужив декан Косівський ПЦУ, митрофорний протоієрей Іван Близнюк.

Фото без описуЗ вітальним словом до присутніх звернулася голова районної державної адміністрації - начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма: «Від усієї душі зичу Вам, наші дорогі воїни, жителі нашого району і всі українці, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, перемоги у всіх справах і починаннях заради процвітання нашої незалежної України, заради добробуту її народу». До привітань також долучилися керівники району.

Фото без описуПодяками Івано-Франківської обласної військової адміністрації, почесними грамотами оперативного командування «Захід», грамотами Івано-Франківського обласного центру комплектування та соціальної підтримки, медалями «За Бойову звитягу» Івано-Франківської обласної військової адміністрації та Івано-Франківської обласної ради нагороджено волонтерів та військовослужбовців за активну волонтерську діяльність, за мужність та особистий внесок в обороноздатність нашої Держави.

Фото без описуПісля закінчення урочистої частини заходу гості мали можливість переглянути тематичну концертну програму, підготовану фахівцями відділу культури Косівської міської ради.

Фото без опису31 рік тому Незалежність нашої держави стала реальністю. Україна має свій герб, прапор, гімн і державну мову. Проте, боротьба за національну культуру, за українську мову, за кордони та землі, а відтак і за державу – продовжується.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора