Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми з Днем знань

Дата: 01.09.2022 13:36
Кількість переглядів: 264


Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю з Днем знань –з святом, яке завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги до знань, до нових звершень, до самостійного життя. Зважаючи на те, що в нашій країні вже понад 6 місяців триває повномасштабна війна, навчальний процес у більшості навчальних закладів розпочнеться.

Цей навчальний рік для нас усіх  розпочнеться  по-різному. Для когось далеко від дому – в інших регіонах України. Багато для когось  далеко від дому – в інших країнах. Хтось дистанційно, хтось у рідній школі чи у своєму університеті, але все одно в умовах війни.

Особливо хочу привітати дорогих першокласників Ви наше майбутнє, майбутнє України. Успіхів Вам! Нехай перші ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання.

Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю у таких нелегких умовах сьогодення.

Від усієї душі зичу Вам, наші дорогі учні, студенти, педагоги  міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших перемог у всіх справах і починаннях заради перемоги та процвітання нашої незалежної України.

З новим навчальним роком! Ми всі працюємо задля Перемоги!

З повагою

Голова райдержадміністрації-
начальник районної
військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора