Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Марки, які випускає «Укрпошта», демонструють патріотизм українського народу, його прагнення до свободи та незалежності

Дата: 01.09.2022 16:08
Кількість переглядів: 212

Фото без опису
Війна, яку розв’язала росія проти нашої держави, не лише принесла нам загибель невинних дітей, цивільного населення, наших Захисників та Захисниць, а й зруйнувала домівки людей, соціальну інфраструктуру. Через бойові дії територія, яка була окупована російськими військовими, залишилася замінованою.

Вибухові пристрої, часто замасковані під різні предмети, становлять неабияку загрозу для населення, адже можуть здетонувати будь-якої миті. Тому дуже важливою є робота наших саперів. Допомагає їм у цьому знаменитий пес Патрон – талісман чернігівських піротехніків.

Фото без описуЗ цієї нагоди АТ «Укрпошта» випустила першу офіційну благодійну марку країни «Пес Патрон». Офіційне спецпогашення марки відбулося на території управління ДСНС в області за участю голови обласної військової адміністрації Світлани Онищук.Фото без опису

«Марки від «Укрпошти» демонструють патріотизм українського народу, його прагнення до свободи та незалежності, – розповіла Світлана Онищук. – Сьогодні ми погашаємо спеціальним штемпелем уже шосту марку та немаркований конверт, які розповідають про роботу cаперів ДСНС України та їхнього вже доволі відомого чотирилапого помічника – пса Патрона. Варто наголосити, що це також перша офіційна благодійна марка країни. За виручені кошти від продажу марки «Укрпошта» планує зібрати понад один мільйон євро на спеціальну машину для швидкого і безпечного розміновування територій нашої держави».

Додамо, що, за даними ДСНС, наразі в Україні знайдено понад 150 000 вибухонебезпечних предметів. Тож Патрон потребує допомоги і з боку технічних засобів, і з боку чотирилапих помічників. Саме тому решта донатів піде на підтримку притулків тварин по всій країні.

Більше фото за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора