Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робочий візит представників БФ Захід Шанс в Косівський район

Дата: 07.09.2022 20:00
Кількість переглядів: 157

Фото без опису
Сьогодні, 07.09.2022 року в рамках робочого візиту відбулася зустріч директора  благодійного фонду «Захід Шанс» Олександра Гриня з головами територіальних  громад Косівщини.

В даному заході взяли участь керівник Івано-Франківського обласного центру соціальних служб Ростислав Микитюк,  голова Косівської районної державної адміністрації – начальник військової адміністрації Наталія Кучма, голови Косівської міської та Космацької сільської рад,.

Фото без опису

За сприяння Івано-Франківської обласної військової адміністрації запущено пілотний проєкт в Косівському районі щодо розвитку соціальних послуг у громадах Івано-Франківської області в рамках проєкту «SMILE – Підтримка дітей, молоді та їхніх сімей під час кризової ситуації в Україні». Це є пробний проєкт, який дасть змогу забезпечити участь фахівців із соціальної роботи у навчальних заходах, які націлені на додаткове навчання спеціалістів з метою надання соціальних послуг, соціальної підтримки дітям, їхнім батькам, в тому числі вимушено-переселеним особам, а також на попередження , захист, виявлення та допомогу дітям, які постраждали від насильства, або є потенційними жертвами насильства, жорстокого поводження.

Метою візиту було підписання договору про співпрацю щодо розвитку соціальних послуг у громадах Івано-Франківської області в рамках проєкту «SMILE – Підтримка дітей, молоді та їхніх сімей під час кризової ситуації в Україні».Фото без опису

Предметом Договору є активізація зусиль зацікавлених сторін щодо розвитку сфери соціальних послуг в громаді та захисту прав дітей, сприяння психосоціальному благополуччю дітей та їхніх сімей на підставі Меморандуму про партнерство між Івано-Франківським обласним центром соціальних служб, Благодійним Фондом Захід Шанс та Terre des hommes – Надання допомоги дітям по всьому світу – Фонд в Україні в рамках проєкту  «SMILE – Підтримка дітей, молоді та їхніх сімей під час кризової ситуації в Україні».  Даний Благодійний Фонд надає фінансування для запровадження посади фахівця із соціальної роботи у громаді на період проєкту. По закінченню проєкту громада розглядає питання щодо можливості залишити фахівця із соціальної роботи у штаті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора