Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громадянам, які засуджені до покарань, що не пов’язані з позбавленням волі було надано інформацію про можливість отримання правових консультацій

Дата: 26.09.2022 13:11
Кількість переглядів: 279


На базі Косівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області сектором «Косівське бюро правової допомоги» проведено семінар на тему: «Ранній доступ осіб до безоплатної правової допомоги на всіх стадіях кримінального процесу».

Під час заходу роз'яснено положення Закону України «Про безоплатну правову допомогу», зокрема основні процесуальні права осіб, обвинувачених або підозрюваних у вчиненні злочинів, яким державою гарантується право на юридичну допомогу на всіх стадіях кримінального процесу.

Громадянам, які засуджені до покарань, що не пов’язані з позбавленням волі було надано інформацію про можливість отримання правових консультацій, роз’яснень з правових питань та алгоритм подачі звернень для надання безоплатної вторинної правової допомоги. Крім того, надано інформацію про графік роботи сектору «Косівське бюро правової допомоги» та номер телефону, за яким можна звернутися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора