Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми з Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні

Дата: 27.09.2022 15:27
Кількість переглядів: 198

Фото без опису
Шановні працівники туристичної сфери Косівщини,прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня туризму!

Туристична Косівщина на період повномасштабної російсько-української війни стала прихистком для тисячі людей, які були змушені покинути свої рідні міста і села. 
З перших днів війни туристичний потенціал Косівщини  об’єднав зусилля, щоб допомагати військовим, медикам і внутрішньо переміщеним людям, тим самим  продовжує залучати нові інвестиції, працювати над розвитком району та підвищувати його привабливість в очах як українських, так і закордонних туристів.
Вважаю, що спільно з вами нам вдасться сформувати привабливий імідж Косівщини та вивести туризм на якісно новий рівень розвитку.
Вітаю всіх представників туристичної спільноти, бажаю вам і вашим родинам щастя, добробуту, міцного здоров’я та мирного неба. Щиро дякую всім, хто зараз надає туристичні послуги підтримуючи Збройні сили України. Бажаю всім вам успішно підтримувати та розвивати туристичний бізнес та вдало реалізовувати всі плани. Ми всі працюємо єдиною командою та єдиним фронтом, кожен на своєму місці, задля найшвидшої нашої перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора