Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук відвідала ОО УТОГ та передала працівникам подарунки з нагоди Міжнародного дня глухих

Дата: 28.09.2022 09:24
Кількість переглядів: 245


Щорічно в останню неділю вересня у світі відзначають Міжнародний день глухих. З цієї нагоди сьогодні, 27 вересня, голова обласної державної адміністрації - начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук, заступниця голови ОДА Людмила Сірко зустрілися з представниками Івано-Франківської обласної організації Українського товариства глухих.

Очільниця області відвідала одне з підприємств, де працюють люди з інвалідністю та передала їм подарунки з нагоди Міжнародного дня глухих. Вона оглянула виробництво, де шиють одяг та бронежилети для наших військових.

«Україна – нація сильних людей. Кожен з вас на своєму місці докладає частинку своєї праці для якнайшвидшої Перемоги. Ви - потужні люди і є прикладом того, що навіть у найскладніші для держави часи ви не опускаєте руки, а працюєте. Тому, засвідчуючи вам шану і повагу, сподіваємося на подальшу плідну співпрацю, адже наші Захисники з наближенням зими потребують вашої продукції», - зазначила Світлана Онищук.

 Вона також розповіла про благодійний захід, ініційований обласною військовою адміністрацією, в рамках якого буде проведено благодійний аукціон. Отримані кошти будуть спрямовані на закупівлю теплого одягу для бійців тероборони Прикарпаття. Своєю чергою, представники обласної організації Українського товариства глухих, приватного підприємства нечуючих «Арт-родон» подякували керівникам області за підтримку людей з інвалідністю, сприяння їх діяльності та подарували Світлані Онищук ікону власного виробництва.

 Додамо, що за інформацією керівника ОО УТОГ Ігоря Остяка, від початку повномасштабного вторгнення учбово-виробниче підприємство УТОГ виконує замовлення для потреб Збройних сил України. До кінця року тут планують пошити кілька тисяч комплектів зимового верхнього одягу для військових.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора