Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівники Косівської РДА взяли участь у тренінгу «Кібербезпека та основні правила кібергігієни»

Дата: 28.09.2022 20:42
Кількість переглядів: 162

Фото без опису
ІТ-технології - одна з найнеймовірніших речей, що сталися в історії людства. Сьогоднішня можливість отримувати доступ до всього, що підключено до інтернету, це розкіш, яку ми не можемо дозволити собі втратити. Проте чим більше людей використовують онлайн системи, тим більше кіберзагроз.

Фото без описуЗа допомогою сталих практик кібергігієни держустанови можуть краще забезпечувати безпеку своїх інформаційних систем, оскільки це дає кожному можливість зробити внесок у захист мережі та ресурсів від зловмисників.

Про основні правила кібергігієни сьогодні розповіли держслужбовцям.

Фото без опису«Кібергігієна - це, перш за все, самооцінка своїх ризиків. Так само, як важливо мити руки перед їжею, важливо дотримуватись певних правил зі своїми геджетами. Їх потрібно виконувати для того щоб не стати жертвою.», - зазначає головний спеціаліст відділу цифрового розвитку, цифрової трансформації і цифровізації райдержадміністрації Роман Петришак.

Фото без опису «Правила кібергігієни – це знання, якими держслужбовці повинні користуватись не лише в приватному житті, щоб убезпечити особисту інформацію, а на сам перед при виконанні службових обов’язків заради безпеки нашої держави. Особливо актуальним це питання стало в умовах війни», – наголосив він.

Фото без описуРоман Романович також нагадав присутнім про такі поняття, як конфіденційна інформація, захист персональних даних, види кібератак та об’єкти кібератак, а також про рівень забезпечення цифрової безпеки в нашій країні.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора