Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем працівників освіти

Дата: 02.10.2022 08:45
Кількість переглядів: 191

Фото без опису
Шановні освітяни Косівщини!
Сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників освіти!

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.
Ви не тільки передаєте знання, але і вчите відрізняти добро від зла, друга від ворога, правду від брехні. Ви виховуєте молоде покоління, більш прогресивне та високодуховне. Саме з маленьких українців починається прогресивна європейська Україна. У цей складний для країни час особливо важливою місією є виховання громадян, які всією душею люблять рідну землю та готові повсякчас захищати її.
Шановні освітяни! Дякую вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.
Від щирого серця бажаю кожному з вас мирного неба, міцного здоров’я на довгі літа, щастя, добробуту, невичерпної наснаги, Божої благодаті, любові та злагоди!

З повагою
голова Косівської райдержадміністрації –
начальник районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора