Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Кутському професійному ліцеї відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти

Дата: 02.10.2022 15:46
Кількість переглядів: 213


У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначаємо День вчителя. Відтак, 30 вересня 2022 року, освітяни Косівщини отримували вітання із професійним святом. У заходах взяла участь і голова Косівської райдержадміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Урочистості розпочалися з хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті усіх українських героїв, які загинули на війні.

У своєму привітальному слові Наталія Кучма наголосила, що педагоги своєю щоденною працею визначають долю багатьох поколінь, адже саме від підростаючого покоління залежить розвиток, процвітання та добробут нашого рідного краю, а у цей складний для країни час особливо важливою місією є виховання громадянина, який всією душею любить рідну землю та готовий повсякчас захищати її. Голова адміністрації подякувала освітянам за відданість обраній справі, професіоналізм, доброту та душевну чуйність і побажала усім міцного здоров’я, мирного неба та нових звершень в ім’я України і рідної Косівщини.

Також за сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді відзначено грамотами та подяками педагогів від Міністерства освіти і науки та департаменту освіти і науки Івано-Франківської військової адміністрації.

Після урочистої частини Наталія Кучма ознайомилася із роботою професійного ліцею, оглянули його матеріальну-технічну базу та поспілкувалися із директором Наталією Кравчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора