Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Кутському професійному ліцеї відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти

Дата: 02.10.2022 15:46
Кількість переглядів: 236

Фото без опису
У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначаємо День вчителя. Відтак, 30 вересня 2022 року, освітяни Косівщини отримували вітання із професійним святом. У заходах взяла участь і голова Косівської райдержадміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Фото без описуУрочистості розпочалися з хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті усіх українських героїв, які загинули на війні.

Фото без описуУ своєму привітальному слові Наталія Кучма наголосила, що педагоги своєю щоденною працею визначають долю багатьох поколінь, адже саме від підростаючого покоління залежить розвиток, процвітання та добробут нашого рідного краю, а у цей складний для країни час особливо важливою місією є виховання громадянина, який всією душею любить рідну землю та готовий повсякчас захищати її. Голова адміністрації подякувала освітянам за відданість обраній справі, професіоналізм, доброту та душевну чуйність і побажала усім міцного здоров’я, мирного неба та нових звершень в ім’я України і рідної Косівщини.

Фото без описуТакож за сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді відзначено грамотами та подяками педагогів від Міністерства освіти і науки та департаменту освіти і науки Івано-Франківської військової адміністрації.

Фото без описуПісля урочистої частини Наталія Кучма ознайомилася із роботою професійного ліцею, оглянули його матеріальну-технічну базу та поспілкувалися із директором Наталією Кравчук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора