Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми – з Днем територіальної оборони України

Дата: 02.10.2022 09:31
Кількість переглядів: 158

Фото без опису
У першу неділю жовтня у нашій державі відзначається День територіальної оборони України – невід’ємної частини захисту територіальної цілісності та суверенітету нашої країни. 

Шановні бійці територіальної оборони!
Щиро вітаємо вас із професійним святом – з Днем територіальної оборони України! 

В умовах війни внесок воїнів тероборони в обороноздатність країни неоціненний . Війна показала готовність громадян країни боронити свою землю від російської агресії  на будь-якому рівні – від маленького села до великого міста. Люди ставали на захист спокою і порядку, в будь-яку хвилину готові дати бій за свою землю і надати гідну відсіч ворогу, охороні та обороні важливих об’єктів та комунікацій, критично важливих об’єктів інфраструктури, забезпеченні громадської безпеки та порядку.
Тероборонівці — справжні професіонали своєї справи, люди вмотивовані вони стали на захист Батьківщини та захищають свій дім у будь-яку хвилину..

На території нашого району створено та успішно діє 74-й окремий батальйон територіальної оборони, який  зараз самовіддано боронить Батьківщину від ворога та  робить все можливе для захисту та збереження її цілісності, суверенності та недоторканості.
Ми глибоко вдячні вам за мужність, звитягу та самовіддану боротьбу з підступним ворогом в ім’я  перемоги, миру  і щасливого майбутнього України. 
Від усього серця бажаємо всім нам ПЕРЕМОГИ, МИРУ і спокою на всій українській землі, міцного здоров’я, любові, родинного затишку, звершення усіх найкращих сподівань та натхненної віри у себе, у світле майбутнє України.

Слава Україні!
Разом переможемо!

З повагою
Голова райдержадміністрації-
начальник районної 
військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора