Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Актуальна інформація про надання держпослуг у сфері міграції

Дата: 04.10.2022 16:43
Кількість переглядів: 258

Фото без опису
Повідомляємо, що з 1 жовтня 2022 року збільшилася вартість адміністративного збору за надання адміністративних послуг міграційного характеру у зв’язку з внесенням змін у додаток до постанови Кабінету міністрів України від 2 листопада 2016 року № 770 «Деякі питання надання адміністративних послуг у сфері міграції» та листа Головного управління державної міграційної служби України.

Фото без опису

Відповідно, встановлено нові суми вартості адміністративного збору за виготовлення біометричних документів: 

Термінове оформлення ID картки (впродовж 10 робочих днів) – 742 грн (було 498 грн); 

Термінове оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон (впродовж 7 робочих днів) – 1373 грн (було 1085 грн).

Фото без опису

Доводимо  до відома осіб, що бажають оформити паспортні послуги в області. Дані послуги доступні у територіальних підрозділах Державної міграційної служби, а  також у центрах надання адміністративних послуг регіону, зокрема, містах Бурштин, Івано-Франківськ, Калуш, Коломия, Надвірна і в селищі Ланчині та селах Витвиця і Дзвиняч . Оплатити вартість виготовлення паспорта можливо при подачі документів банківською карткою (PayPass) або у терміналах самообслуговування чи касах будь-якого банку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора