Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч із родинами загиблих Героїв України із Косівського району

Дата: 06.10.2022 14:34
Кількість переглядів: 228

Фото без опису
Сьогодні у малому залі райдержадміністрації провели зустріч із родинами загиблих Героїв України із Косівського району. Захід відбувся за ініціативи відділу в Івано-Франківській області Міністерства у справах ветеранів України у співпраці із Косівською районною військовою адміністрацією.

Захід розпочали хвилиною мовчання у пам’ять за всіма військовими та цивільними, дорослими і дітьми, які загинули за Україну.

Фото без описуНа зустрічі слово мали начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма, начальник відділу в області Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець, голова Івано-Франківської обласної спілки членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих у зоні АТО Степан Чомко та представник цієї організації в районі Василь Бурдяк. Обговорили питання державних та регіональних програм підтримки сімей загиблих.

У своїх виступах представники Косівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та управління соціального захисту населення райдержадміністрації зупинилися на роз’ясненнях порядку дій для отримання визначених законодавством виплат родинам загиблих на війні.

Фото без описуЗустріч пройшла у формі діалогу про подальшу співпрацю, де кожен вислухав один одного та отримав відповіді на поставлені питання.

На завершення наради голова Косівської райдержадміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма підсумувала, що соціальний захист родин загиблих Героїв постійно перебуває у центрі уваги керівництва райдержадміністрації і територіальних громад, а отже рідним загиблих захисників надаватиметься вся можлива допомога та підтримка.

Крім того, представники Червоного Хреста України роздали сім’ям продуктові набори.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора