Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, з днем Захисника та Захисниць України.

Дата: 14.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 248


Щиросердечно вітаємо Вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, з днем Захисника та Захисниць України, з днем Українського козацтва та 80 –ю річницею створення Української Повстанської Армії.

Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства якими володіли і володіють справжні оборонці, визволителі захисники і захисниці України починаючи від часів княжих і до козаччини, від козаччини до УНР, від УНР до УПА і від УПА до сьогоднішніх збройних сил України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність, професіоналізм і навіть життя, справі захисту нашої держави.

Шановні захисники та захисниці України! Ви довели, що є достойними нащадками попередніх поколінь, спадкоємцями героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. Поки є такі герої, як Ви, ми спокійні за наше майбутнє, майбутнє наших дітей, бо Ви обов’язково переможете брехливого і підступного ворога, який прийшов щоб знищити наш народ та Вітчизну.

Шановні ветерани УПА! Вітаємо Вас з 80 – ти річчям створення Української Повстанської Армії. Ви стали прикладом для наслідуванням сьогоднішнім поколінням, Ваших ратних подвигів у боротьбі за волю України. На Вашому поті і крові зродилась могутня нація, яка вже ніколи не схилить своєї голови перед ворогами-поневолювачами. Вклоняємося перед Вашою мужністю і мужністю наших сьогоднішніх захисників і захисниць.

Вітаємо всіх зі святом Покрови – єдиним  релігійним святом, яке є одночасно національно- патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці Богородиці її Покрову над нами. Бажаємо усім Вам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.
Шана і слава захисникам Вітчизни! Слава Україні!

З повагою
голова Косівської райдержадміністрації – 
начальник районної військової адміністрації 
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора