Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вшанування Дня Захисників та Захисниць України, Покрови Діви Марії (Богородиці) та Дня українського козацтва

Дата: 14.10.2022 17:28
Кількість переглядів: 208

Фото без опису
З 2015 року щорічно 14 жовтня Україна відзначає одразу три головних свята для держави – це День Захисників та Захисниць України, Покрови Діви Марії (Богородиці) та День українського козацтва.

Свято відзначається, щоб вшанувати захисників і захисниць нашої держави – наших сьогоденних воїнів ЗСУ, які мужньо боронять незалежність України під час російської агресії, та згадати про українців, які жертвували своїм життям заради Батьківщини від часів козаччини до років визвольного руху в XX столітті.

Фото без опису
Сьогодні, 14 жовтня 2022 року, голова Косівської районної державної адміністрації- начальник військової адміністрації Наталія Кучма, голова Косівської районної ради Зеновій Томащук, голова Косівської міської ради Юрій Плосконос, директор КНП Дмитро Микитюк відвідали захисників України, які перебувають на тимчасовому лікуванні та реабілітації. Зустрілися з солдатами, щоб висловити щиру вдячність та вручити подяки  за їх мужність і самовідданість, вагомий внесок у справи захисту незалежності нашої держави.

Фото без опису
Керівники району побажали швидкого одужання, здоров’я на довгі роки, щастя та благополуччя в їх оселях, мирного неба та Перемоги.

«Ви сильні, стійкі і хоробрі. Я впевнена, що завдяки таким Героям, як Ви, нас точно чекає Перемога! – на прощання зазначила Наталія Кучма. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора