Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук взяла участь в урочистому погашенні конвертів та листівок, приурочених Збройним силам України

Дата: 17.10.2022 10:12
Кількість переглядів: 169

Фото без опису
14 жовтня, у День Захисників та Захисниць, свято Покрови Пресвятої Богородиці та 80-річчя з дня створення Української повстанської армії в приміщенні центрального відділення АТ «Укрпошта» відбулося спецпогашення конвертів та листівок, приурочених Збройним силам України.

 

На захід завітали голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук, голова обласної ради Олександр Сич, а також представники ЗСУ.

Зазначимо, що маркований аркуш «Слава Збройним силам України!» складається із шести поштових марок та конвертів із емблемами та зображеннями шести видів військ. Загальний тираж продукції складає один мільйон примірників. Для Івано-Франківщини надано понад 60 тисяч маркованих аркушів.

Фото без опису

«Символічно, що саме на День Захисників та Захисниць, а також свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка завжди була покровителькою війська, «Укрпошта» ввела в обіг тематичний маркований аркуш «Слава Збройним силам України!», - розповіла Світлана Онищук. – Сьогодні наші мужні воїни боронять Україну від московської навали. Ціною власного життя вони виборюють нашу Перемогу. І з такими Захисниками та Захисницями, якими є наші бійці, ми  обов’язково переможемо!».

Фото без опису

Очільниця Прикарпаття також підкреслила, що, не маючи здобутків на полі бою, ворог намагається залякати українців ракетними ударами по всій території держави. Однак цим московія лише згуртовує та об’єднує наш народ.

«Завдяки нескореності та незламності наших бійців, сьогодні ми можемо працювати та допомагати тим, хто потребує нашої турботи, -  наголосила Світлана Онищук. – Дякую керівництву «Укрпошти» за підтримку Збройних сил України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора