Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває другий етап прийому заявок на отримання рукавів для зберігання зерна

Дата: 19.10.2022 15:35
Кількість переглядів: 140

Фото без опису
Департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації повідомляє, що з 13 жовтня розпочато наступний етап прийому заявок на отримання рукавів для зберігання зерна.

Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) розпочали другий етап конкурсу для аграріїв, що не встигли подати свої заявки до 9 жовтня цього року. Для участі у другому етапі потрібно податись до 23 жовтня через Державний аграрний реєстр (ДАР).

Нагадуємо, за умовами програми, фермери повинні мати від 100 до    10 тис. га в офіційному обробітку, а отримані рукави використати для зберігання власно вирощеної продукції. При цьому їхній статус – власник чи орендар – не важливий. Як і юридичний статус: погоджуються заявки як від юридичних осіб, так і від фізичних осіб-підприємців. Ключовою вимогою є обробіток землі на підконтрольній Україні території.

Довідково

Наразі в системі ДАР уже подано 119 заявок на 1433 рукави, загальна площа земель сільськогосподарського призначення - 117,7 тис. га.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора