Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заявки на участь в програмі для отримання субсидії за оброблювані угіддя чи дотації за утримання корів можна перевірити в ДАР

Дата: 27.10.2022 10:39
Кількість переглядів: 152

Фото без опису
Департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації закликає користувачів Державного аграрного реєстру, які подали заявки на участь в програмі за напрямами бюджетної субсидії на 1 га оброблюваних угідь чи дотації за утримання корів, відслідковувати статус заявки в реєстрі.

Відповідно до Порядку використання коштів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 року № 918 (https://cutt.ly/VNrSmlm), після перевірки заявок та відомостей про отримувача та затвердження Мінагрополітики України розподілу бюджетних коштів задля отримання коштів необхідно підписати договір. Підписання таких договорів відбувається у форматі «онлайн» в Державному аграрному реєстрі, шляхом накладення електронного підпису.

Як переглянути статус заявки:

- авторизуватися в ДАР (https://www.dar.gov.ua/);

- зайти в розділ «Мої заявки у програмах»;

- переглянути вашу подану заявку:

Фото без описуЯкщо останній статус «Підписання угоди з Укрдержфондом та затвердження виплати» (обробка)(«Очікує підписання заявника») – необхідно натиснути кнопку «Натисніть, щоб виконати дію», ознайомитися з договором і підписати його. Якщо вами успішно підписано договір – статус має змінитися на виконано.

Якщо останній статус «Формування та затвердження Переліку отримувачів за напрямом»на один гектар земель сільськогосподарського призначення» (обробка) – необхідно очікувати затвердження розподілу Мінагрополітики. І лише після такого затвердження – підписати договір.

«У випадку виникнення додаткових запитань, кожен користувач аграрного реєстру може звернутися до працівників департаменту за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21 (7 поверх) або зателефонувати за контактними телефонами: 068-536-60-19 (Іван), 098-958-45-52 (Анатолій), де вас проконсультують та за потреби нададуть практичну допомогу», – повідомила директорка профільного департаменту ОДА Алла Хамчич.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора