Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначення 80-ї річниці створення Української Повстанської Армії

Дата: 27.10.2022 15:11
Кількість переглядів: 131


У день Покрови Пресвятої Богородиці, з  нагоди відзначення 80-ї річниці створення Української Повстанської Армії, Дня Українського козацтва, а також Дня захисників та захисниць України у районі вшанували пам’ять Героїв, які поклали своє життя задля збереження та захисту нашої держави.

Сьогодні, 27 жовтня, у приміщенні районної державної адміністрації відбулося відзначення 80-ї річниці створення Української Повстанської Армії. 

Голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та голова Косівської районної ради Зеновій Томащук привітали та вручили присутнім подяки за самовіддане та сумлінне служіння Українському народові  з нагоди  відзначення 80-ти річчя  створення Української Повстанської Армії.  

«Сьогодні Збройні сили України героїчно продовжують боротьбу за незалежність України із тим же ворогом, з яким вела боротьбу УПА. Висловлюю вдячність і повагу відважним воїнам, які завжди відстоювали самостійність, незалежність нашої країни, та тим, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні. Віримо, що саме в наш час ця боротьба завершиться перемогою. Схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну», - звернулася очільниця району до присутніх.

Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих Героїв наших земляків та низько схилили голови перед пам’яттю і подвигом славних синів України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора