Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

План заходів з підготовки та відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди

Дата: 28.10.2022 11:01
Кількість переглядів: 255

Фото без опису
3 грудня 2022 року виповнюється 300 років з дня народження Григорія Сковороди - видатного українського філософа, просвітителя-гуманіста, поета, педагога.

Кабінет Міністрів України розпорядженням від 12 жовтня 2022 р. № 899-р затвердив план заходів з підготовки та відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди.

Відповідно до Плану заходів протягом 2022 року заплановані урочистості, науково-практичні конференції, засідання за круглим столом та семінари, цикли літературних годин та годин спілкування, наукові та літературні читання, лекції, бесіди, мистецькі конкурси на інформаційні продукти для популяризації творчості Григорія Сковороди, екскурсії місцями перебування Григорія Сковороди, вечори, святкові концерти, тематичні експозиції та виставки, присвячені творчій та культурно-громадській діяльності Григорія Сковороди, у м. Києві культурно-мистецький проект “Світ Сковороди”.

Ознайомитися докладніше з нормативними актами щодо підготовки та відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди можна за посиланнями:

Ілюстрація: Міністерство культури та інформаційної політики www.mkip.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора