Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови Косівської райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми з нагоди 78-ї річниці вигнання нацистів з України

Дата: 28.10.2022 11:56
Кількість переглядів: 235

Фото без опису
Шановні ветерани та жителі району!

Сьогодні Україна відзначає День визволення України від фашистських загарбників, присвячений остаточному вигнанню військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. 

Сьогодні Україна продовжує боротися з режимом, який є тотожним нацистському – рашизмом. Українці продовжують самовіддано боротися за свободу, незалежність  і суверенітет своєї держави.

Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.  Пам’ятаймо тих, хто загинув. Вклонімося тим, хто живий і з кого нині, коли над Україною знову нависла смертельна загроза, беруть приклад наші мужні хлопці, воїни з хоробрими серцями боронять державу. Сьогодні вони демонструють таку ж доблесть, як їхні діди й прадіди. 

З повагою
Голова райдержадміністрації-
начальник районної 
військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора