Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася розширена нарада з головами територіальних громад та старостами старостинських округів району

Дата: 28.10.2022 15:03
Кількість переглядів: 173

Фото без опису
Сьогодні,  28 жовтня,  відбулася розширена нарада з головами територіальних громад та старостами старостинських округів району .

Фото без описуТриває восьмий  місяць війни. Бої на фронті продовжуються. Сьогодні в районній військовій адміністрації відбулася нарада з головами територіальних громад та старостами. Підвели підсумки проведення мобілізації на території Косівського району станом на сьогодні.

Фото без описуНачальник Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма на початку наради відзначила, що дана зустріч допоможе проаналізувати реальну ситуацію у кожній громаді з кількістю військовозобов’язаних осіб.

Фото без описуПрисутні заслухали доповідь начальника Косівського РТЦК та СП полковника, Юрія Голуба та начальника Косівського районного відділ поліції ГУНП в Івано-Франківській області Романа Запоточного.

Присутніми опрацьовані нагальні питання:

- уточнення військового обліку, оповіщення військовозобов’язаних органами місцевого самоврядування на відповідальних територіях району;

- стану виконання мобілізаційних завдань (замовлень) підприємствами, установами та організаціями;

Фото без описуПо кожній територіальній громаді проаналізовано стан укладання договорів на виконання мобілізаційних завдань (замовлень). Доведено про нормативні акти з питань бронювання військовозобов’язаних.

Фото без описуНаталія Кучма наголосила на необхідності налагодження тісної співпраці між головами громад та Косівським РТЦК та СП для можливості більш якісно і ефективно виконувати поставлені державою завдання по зміцненню обороноздатності Збройних Сил України.

Очільниця району підвела підсумки розширеної наради дала чіткі завдання з ряду актуальних та нагальних питань воєнного сьогодення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора