Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося установче засідання спостережної комісії при обласній військовій адміністрації

Дата: 09.11.2022 15:40
Кількість переглядів: 228


Сьогодні під керівництвом заступниці голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко відбулося установче засідання спостережної комісії при обласній військовій адміністрації.

Розпочинаючи засідання, Людмила Сірко ознайомила присутніх із оновленим складом спостережної комісії та порядком її роботи.

Під час засідання обговорювали основні завдання спостережної комісії, зокрема, присутні ознайомилися із повноваженнями та функціями комісії.

Йшлося про здійснення громадського контролю за дотриманням прав, свобод і законних інтересів засуджених осіб, осіб, звільнених від відбування покарання, залучення до цієї діяльності громадських організацій, надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання, організацію виховної роботи з особами, умовно-достроково звільненими від відбування покарання.

Учасники заходу узгодили порядок роботи комісії та питання організації звітування районних військових адміністрацій про роботу спостережних комісій, надали відповідні пропозицій до плану роботи. Також обмінялися досвідом роботи громадських організацій із зазначених питань.

Наголошувалося й на важливості організації виїзних засідань обласної спостережної комісії та розгляду звернень щодо дотримання прав, свобод, законних інтересів засуджених осіб та осіб, звільнених від відбування покарання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора