Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжує  роботу "мобільна бригада" з вивчення та вирішення питань внутрішньо переміщених осіб

Дата: 11.11.2022 13:42
Кількість переглядів: 247


В Косівському  районі продовжує  роботу "мобільна бригада", утворена  з метою вивчення та вирішення  найбільш актуальних питань, що виникають у внутрішньо переміщених осіб, які були вимушені залишити свої домівки через активні бойові дії.

До цієї бригади входять спеціалісти різних напрямків: представник районної державної адміністрації, спеціалісти з сфери соціальних послуг, регіонального Центру безоплатної правової допомоги, активної підтримки безробітних та інші.

Вчора зустріч відбулась в Кутській територіальній громаді за участю працівників соціальної сфери даної громади.

У ході спілкування фахівці бригади консультували постраждалих від війни людей з правових, соціальних, психологічних та інших нагальних питань.

Для внутрішньо переміщених осіб проблемними є питання соціальної підтримки, правового характеру, працевлаштування, пошуку постійного житла тощо.

За результатами зустрічі присутні фахівці бригади поділилися із внутрішньо переміщеними особами контактами та домовилися у разі потреби в подальшому комунікувати щодо вирішення проблемних питань.

Такі зустрічі є дуже корисними для більшості людей, адже вони отримують відповіді на актуальні для них на даний час питання. 

Схожі зустрічі відбулися в більшості громад району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора