Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада у голови райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми з керівниками відділів освіти та керівниками освітніх закладів району

Дата: 11.11.2022 15:42
Кількість переглядів: 115

Фото без опису11 листопада, голова райдержадміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма провела нараду з керівниками відділів освіти Косівської, Яблунівської, Рожнівської, Кутської та Космацької територіальних громад та керівниками закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти. Нарада розпочалася з хвилини мовчання для вшанування пам'яті загиблих у наслідок збройної агресії російської федерації.   

Фото без опису

Відповідно до порядку денного кожний керівник відділу освіти територіальних громад району доповів про організацію роботи закладів освіти.

Присутні заслухали доповідь головного спеціаліста відділу економіки, агропромислового розвитку, освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та туризму райдержадміністрації Марії Курищук та заступника начальника Косівського РВ  ГУ ДСНС в Івано-Франківській області Віри Троян.  Доповідачі ознайомили  присутніх із рекомендаціяии, які розроблені ДСНС та МОН з приводу підготовки та дій учасників освітнього процесу під час повітряної тривоги. Рекомендували дотримуватись даних рекомендацій, з якими можна ознайомитись на сайті освітнього омбудсмена України за посиланням: https://eo.gov.ua/yak-diiaty-zakladu-osvity-ta-uchasnykam-osvitnoho-protsesu-pid-chas-povitrianoi-tryvohy/2022/10/17/ .

Фото без описуОчільниця району підвела підсумки наради та закликала присутніх до співпраці, а також ефективної взаємодії у виконанні поставлених завдань.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора