Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Богдан Футерко передав 200 зчитувачів ID-карток для 56 громад Прикарпаття

Дата: 17.11.2022 08:21
Кількість переглядів: 142

Фото без опису
Заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко вручив 200 безкоштовних зчитувачів ID-карток для 56 територіальних громад Івано-Франківської області.

Фото без описуФото без опису

Передане обладнання дасть можливість використовувати новітні технології при наданні адміністративних послуг громадянам та оптимізує роботу адміністраторів центрів надання адміністративних послуг області.

Фото без описуФото без описуБогдан Футерко від імені партнера – Івано-Франківської обласної військової адміністрації, управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації – висловив подяку за надане обладнання уряду Великої Британії та Програмі розвитку ООН (ПРООН) в Україні, а також за готовність підтримати ідеї громад Прикарпаття в рамках проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад в регіонах України».

Зазначимо, що проєкт реалізується ПРООН за підтримки уряду Великої Британії в рамках ініціативи «Підвищення якості надання адміністративних послуг в територіальних громадах області».

Спільними зусиллями працюємо задля надання якісних та доступних послуг громадянам – наближаючи перемогу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора